GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

Atitudine şi stil în sezonul rece, prin cea mai nouă colecţie KVL

Temperaturile scăzute n-au nicio şansă de a sta în calea unui look plin de atitudine şi stil, aşa cum este cel creat cu ajutorul articolelor de îmbrăcăminte din colecţia KVL de toamna-iarnă 2016/2017. Combinând cele mai noi croieli ale momentului cu liniile clasice atât de îndrăgite de cei care apreciază ţinutele ce nu se demodează prea uşor, KVL aduce şi în sezonul rece o colecţie captivantă şi actuală, ce iese în evidenţă prin calitatea materialelor folosite şi atenţia la detalii.

 

WOMEN COLLECTION

Prima parte a colecţiei se axează pe femeia urbană, care îşi propune să fie în tendinţe şi în anotimpul rece. Cu piese ce fac trecerea între temperaturile încă prietenoase şi cele scăzute, colecţia reprezintă o bună opţiune pentru femeia modernă care este în căutarea unui look actual, din care să nu lipsească nota de confort. A doua direcţie a colecţiei are în prim plan viaţa intensă de oraş şi provocările sale, în timp ce ultima parte a colecţiei se axează pe spiritul sărbătorilor. Aici găsim piese care împrumută ceva din strălucirea perioadei, astfel încât să fie extrem de potrivite pentru evenimentele finalului de an.

Jachetele cambrate din piele ecologică, rochiile scurte, bluzele cu mânecă lungă, fustele creion, cămăşile fine şi gecile şi vestele matlasate sunt cele mai importante articole ale colecţiei. Tricotajele ocupă şi ele un loc semnificativ şi pot fi considerate punctele cheie ale colecţiei. Găsim aici pulovere cu împletitură fină, jachete oversized cu glugă şi închidere tip brandenburg, rochii pe corp, cu fir strălucitor, şi pulovere cu torsade, din material înspicat. Secţiunea de denim este alcătuită din jeans în nuanţe clasice de albastru, cu croieli diverse.

Paleta cromatică conţine roz, bej, vişiniu, bleu şi albastru, în prima parte a colecţiei, muştar, roşu închis, bej nisipiu, albastru închis, vişiniu deschis şi roz prăfuit, în cea de-a doua parte a colecţiei, şi nuanţe prăfuite de albastru, gri, vişiniu, bej, muştar, verde şi bleumarin, pentru ultima parte a colecţiei. Nu lipsesc accentele de negru şi alb, care au rolul de a scoate şi mai mult în evidenţă piesele colorate incluse în colecţie.

 

MEN COLLECTION

Bărbatul energic, care îmbină stilul de viaţă activ cu momentele de relaxare alături de oamenii dragi, este una dintre principalele linii ale colecţiei de toamnă-iarnă 2016/2017 destinată bărbaţilor. Pe lângă aceasta, găsim în acest sezon KVL o serie de piese perfecte pentru viaţa tumultoasă de oraş, când păstrarea unui anumit stil modern şi casual este foarte important, dar şi pentru activităţile din timpul liber, când cele mai potrivite piese sunt cele cu tentă sport.

Piesa cheie a colecţiei de toamnă-iarnă 2016/2017 destinată bărbaţilor este geaca matlasată din fas. Cu sau fără glugă, cu fermoar şi capse decorative, geaca are rolul de a contura întreaga ţinută şi de a-i oferi celui care o poartă un confort cu stil.

În ceea ce priveşte paleta cromatică a colecţiei pentru bărbaţi, aceasta cuprinde tonuri de verde, gri, galben, albastru, bleu, în prima parte a sa, portocaliu închis, nuanţe de albastru şi de maro, în secţiunea a doua, şi muştar, olive şi chiar un roz spre roşu, în cea de-a treia parte a colecţiei.

Deşi tenta sport este cea care predomină în colecţie, asta nu înseamnă că bărbaţii nu îşi pot găsi şi piese clasice în acest sezon, pe care să le poată combina foarte bine atât în ţinute casual, cât şi în unele perfecte pentru ieşirile în oraş. Aici includem puloverele fine ce merg perfect peste o cămaşă, dar şi în combinaţie cu jeans, pentru un look effortless chic. În colecţie se mai regăsesc jachetele sport din jerseu, cămăşile cadrilate, tricourile din bumbac, cu mânecă lungă sau scurtă şi imprimeu în zona pieptului, pantalonii simpli, din tercot, şi vestele matlasate.

Denimul este şi el o altă parte importantă a colecţiei, perechile de jeans în nuanţe închise de albastru şi cele într-un albastru clasic fiind nelipsite din colecţie.

Te aşteptăm în centrul comercial Winmarkt din Ploieşti, la etajul 1.

dsc_7327-kvl-f16-1