GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

logo

ILEX este o companie privată, cu capital integral românesc, cu sediul în Craiova, înfiinţată în anul 1993.

Suntem prezenţi de peste 10 ani pe piaţa de retail GSM din România. Prin parteneriatul cu cea mai bună reţea de telefonie mobilă din Europa – VODAFONE, am dezvoltat o reţea natională care în prezent numără peste 85 de magazine şi peste 230 de angajaţi.

În magazinele ILEX găseşti consultanţă de specialitate, toată gama de telefoane mobile la preţuri competitive, o ofertă completă şi diversificată de accesorii GSM, cartele de telefonie mobilă, tablete, laptopuri, servicii de telefonie mobilă.

Suntem prezenţi şi pe piaţa online, prin site-ul www.ilexgsm.ro, oferind o gamă extinsă de produse şi servicii, comercializând pe lângă produse GSM şi camere foto, televizoare, electrocasnice, software.

ILEX colaborează cu un numar însemnat de furnizori, în portofoliul său fiind inclusă o gamă extinsă de produse aparţinând unor mărci precum: Vodafone, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, BlackBerry, Huawei, LG, Canon, Nikon, Olympus…

Prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, prin seriozitate şi profesionalism, suntem alături de clienţii noştri oferindu-le un parteneriat durabil.

Website: www.ilexgsm.ro

Categorie: Telecom

Winmarkt Râmnicu Vâlcea

Locaţie: Parter

Program: Luni – Sâmbătă: 9:00-21:00, Duminică: 10:00-19:00

Winmarkt Tulcea

Locaţie: Parter

Program: Luni-Vineri: 9:00 – 21:00, Sâmbătă – Duminică: 9:00 – 18:00