GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

logo

Magazinul ORIENT Ploiești este unul din acele locuri în care vrei să intri și să zăbovești cu orele, privind obiectele care se află în el și dorindu-ți, printr-o chemare lăuntrică nedefinită să le iei pe toate la tine acasă. Toate obiectele din magazin sunt lucrate manual, din elemente naturale, de către meșteșugari tradiționali din Thailanda, India, Pakistan, Indonezia și Bali. Aici descoperi o alta lume, cunoscută poate doar din cărți ori din filme. Experiența personală devine multi-senzorială: mai întâi simțul olfactiv își este deșteptat brusc de aromele orientale de masala, ambră, santal, patchouli, smirnă etc. emanate de bețișoarele parfumate naturale, rulate manual în îndepărtata Indie. Apoi vine rândul impactului vizual, al culorilor și nuanțelor cu care lucrează acești meșteri ai orientului atunci când pictează tablourile lor pe lemn sculptat ori măștile tribale. Vine rândul experienței tactile, pentru că atunci când atingi sculpturile din lemn de suar, albesia ori mango sau obiectele lucrate din praf de piatră, făină din os de pește și rășini simți căldura mâinilor celui care le-a creat, simți încrâncenarea creativă a celui care s-a aplecat asupra lor, plămădind cu migală.
În final, auzul îți este mângâiat de vibrația gongului ceremonial sau a clopoțeilor și bolurilor tibetane, create dintr-un aliaj special de 7 metale, un secret cunoscut doar de puțini oameni ori rezonanța caldă a obiectelor din lemn care scot sunete liniștitoare și sunt folosite uneori în terapii sau meditații. Și multe, multe alte obiecte și experiențe inedite le descoperi doar dacă treci pragul acestui magazin.
Dacă doriți să cumpărați cadoul de suflet pentru voi înșivă ori pentru cineva drag sau un obiect handmade autentic, un suvenir, un obiect de tip feng-shui sau unul de artă tradițională oriental, lucrat din elemente naturale ori poate o decorațiune pentru interiorul unei locuințe sau a unui foișor, locul ideal este magazinul Orient Ploiești, în Winmarkt, la etaj, lângă pasarela acces parcare.

Contact:  magazinulorient@gmail.com

Magazinul Orient se găsește în:

Winmarkt Ploiești

Locaţie: Etajul 1 (lângă pasarela veche)

Program:

Luni – Duminică: 09:00 – 21:00

Telefon: 0722 661 753