GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

logo

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți încă din anul 2006 pe piața din România, fiind listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

Compania furnizează servicii în 18 limbi străine, având 6 centre de suport în: București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc și Galați.

Cei peste 3.000 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, UK, Spania și alte țări europene, precum și din US sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate.

În portofoliul de clienți se regăsesc companii în Forbes Top 500, precum și companii europene de top. Oferim sesiuni de pregătire și training intensive: mai mult de 90% din managerii CGS România au început în compania noastră pe poziții de entry-level.

CGS România susține performanța și implicarea într-un mediu atractiv de lucru, cu o medie de vârstă de 25 de ani, aproximativ 95% dintre angajaţii CGS fiind absolvenți sau studenți ai unor instituții de învățământ superior.

Categorie: Offices

 

CGS se găsește în centrele:

Winmarkt Galați

Locație: Etaj 3

Program: Luni – Duminică: 10:00 – 21:00