Winmarkt este formată dintr-o echipă internaţională care acoperă o arie vastă de cunoştinţe din domeniul real estate din România. Construită într-o perioadă cu o piaţă puternic concurenţială, şi având susţinerea acţionariatului, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din piaţa europeană de real estate (IGD Group), echipa Winmarkt este în măsură să ofere o gamă largă de servicii complete, in-house.

Dacă doriţi ca magazinul dumneavoastră să fie inclus în portofoliul unuia dintre cele 15 centre comerciale din reţeaua Winmarkt, puteţi contacta colegii noştri din teritoriu:

Cătălin Ioana
Area Manager – Ploieşti, Buzău, Galați, Brăila, Tulcea
0751.194.649
Catalin.ioana@winmarkt.ro

Florin Bela
Area Manager – Bistriţa, Cluj-Napoca, Turda, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Slatina, Alexandria
0748.030.043
florin.bela@winmarkt.ro

 

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.