logo

Cu o istorie începută în 1989 în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Și, nu e așa că și voi aveți impresia că este pe piața din România dintotdeauna?

Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear ce cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii.

Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectată și în noile modele ce își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrari ce capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – Primăvară/Vară si Toamnă/Iarnă.

Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon astfel încat, la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

Tel: 0722 699 128

E-mail: f1462k1@knvl.eu

Website: www.kvl.ro

Kenvelo se găsește în centrele:

Winmarkt Ploiești

Locaţie: Etaj 1

Program: Luni – Duminică: 9:00 – 21:30

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.