logo

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.
Telekom România este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 50 de țări, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, sub brand-ul Telekom Romania se oferă servicii integrate de telecomunicații, pentru o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, internet de mare viteză, telefonie fixă tradițională și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii companii, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Website: www.telekom.ro

Pagina de Facebook: www.facebook.com/telekom.romania

 

Telekom se găsește în centrele:

Winmarkt Brăila

Locaţie: Parter 

Program: Luni – Vineri: 9:00 – 20:00, Sâmbătă: 9:00 – 17:00, Duminică: 9:00 – 14:00;

Winmarkt Ploiești

Locaţie: Parter

Program: Luni – Duminică: 9:00 – 21:30

Winmarkt Râmnicu Vâlcea

Locaţie: Parter

Program: Luni  – Sâmbătă: 9:00-21:00, Duminică: 10:00-19:00

 

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.