GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

Cele 14 centre comerciale Winmarkt, detinute in toata tara, sunt deja deschise clientilor.

Facand parte din categoria unitatilor comerciale sub 15.000 mp, magazinele cu o suprafata mai mica de 500 mp si-au reluat activitatea.  

 

Winmarkt s-a asigurat ca primeste cumparatorii in conditii de siguranta, suprafata interioara a centrelor comerciale a trecut printr-un proces de dezinfectie mai complex inainte de deschidere si s-au luat o serie de masuri pentru protectia si siguranta oamenilor. 

 

Filtrele pentru sistemul de ventilatie si aer conditionat au fost schimbate iar igienizarea spatiului se face de mai multe ori in timpul zilei, in special pe suprafetele cu care vizitatorii intra frecvent in contact (balustrade, scari rulante, butoane lifturi, manere usi etc).

 

De asemenea, intrarile sunt prevazute cu dezinfectant pentru maini, pus la dispozitia tuturor celor care trec pragul centrului comercial iar agentii de paza fac triaj epidemiologic prin masurarea temperaturii cu instrumente non contact.

 

Ne dorim ca toti oamenii care ajung in centrele noastre sa se simta in siguranta la cumparaturi si sa stie ca depunem toate eforturile pentru a mentine un spatiu igienizat.” declara Iulian Hatmanu, Property Manager Winmarkt.

 

Conform prevederilor legale in vigoare, purtarea mastii de protectie este obligatorie atat pentru personalul magazinelor, cat si pentru clientii care intra in centrele comerciale. Prin sistemul audio sunt comunicate, la fiecare 30 minute, mesaje de informare si preventie impotriva raspandirii virusului. De asemenea, in fiecare locatie a fost implementata semnalistica de prevenire si de distantare fizica, prin afise, semnalizatoare pe podele s.a.

 

Momentan, raman inchise, pana la noi reglementari din partea autoritatilor, spatiile de joaca pentru copii, de entertaiment si zona de food court, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu.  

 

Despre Winmarkt:

Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este una dintre cele mai extinse retele de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 14 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecaruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea, Turda si Vaslui.

 

www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it