GDPR

More informations about protection of personal data you find HERE

logo

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.
Telekom România este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 50 de țări, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, sub brand-ul Telekom Romania se oferă servicii integrate de telecomunicații, pentru o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, internet de mare viteză, telefonie fixă tradițională și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii companii, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Website: www.telekom.ro

Pagina de Facebook: www.facebook.com/telekom.romania

Contact: contact@winmarkt.ro

Telekom se găsește în centrele:

Winmarkt Brăila

Program: Luni – Vineri: 9:00-20:00, Sâmbătă: 9:00-17:00, Duminică: 9:00-14:00

Winmarkt Ploiești

Locaţie: Parter

Program: Luni – Duminică: 9:00 – 21:30

Winmarkt Râmnicu Vâlcea

Locaţie: Parter

Program: Luni  – Sâmbătă: 9:00-21:00, Duminică: 10:00-19:00