logo

Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Suntem o echipă de peste 1400 de persoane care activează în 68 de orașe din România. Suntem cel mai eficient retailer de electro-IT, oferind clienților noștri o gamă vastă de produse și servicii, atât offline (113 magazine) cât și on-line (flanco.ro). Punem accent pe clienții noștri fideli, astfel acum avem mai mult de 500.000 de membri în programul de loialitate ”Mereu Flanco”. Facilităm accesul clienților la tehnologie prin oferirea celor mai bune produse financiare. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.

Website: www.flanco.ro

Categorie: Retailer de produse IT&C, electronice şi electrocasnice

Flanco se găsește în centrele:

Winmarkt Ploiești

Locaţie: Subsol

Telefon: 0244.514.612

Program: Luni – Duminică: 9:00 – 21:30

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.