GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

logo

Fondate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezintă astăzi unul dintre cele mai puternice lanţuri naţionale de farmacii, reţea în continuă extindere, ce numară în prezent peste 190 de unităţi, în cele mai importante oraşe ale ţării.

 Pacientul a fost întotdeauna în centrul preocupărilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special şi experienţa unică pe care le asigurăm la intrarea în farmacie sunt principalele noastre atuuri.

Mai mult, am ales să fim zi de zi aproape de pacienţii noştri, ne-am luat angajamentul să fim parte din viaţa comunităţii şi am făcut acest lucru implicându-ne activ în campanii cu o componentă socială puternică. Am identificat probleme, am facililitat accesul gratuit la informaţie prin sfaturile specialiştilor noştri şi am oferit posibilitatea pacienţilor de a face cele mai bune alegeri pentru o viaţă sănătoasă.

Succesul campaniilor noastre de educare ne dovedeşte că rolul nostru merge dincolo de simpla furnizare a unor produse de strictă necesitate: oamenii au nevoie de cineva care să-i sfătuiască şi să-i îndrume, să le ofere informaţii relevante pe teme mai puţin discutate sau de interes şi să fie alături de ei în încercarea de a-şi rezolva aceste probleme.

Website: www.helpnet.ro

Help Net se găsește în centrele:

Winmarkt Ploiești

Parter

Program: Luni – Duminică: 9:00 – 21:30