Travel light”, conceptul acestui sezon, se traduce  stilistic si in propunerile KVL by KENVELO pentru mijlocul verii. O vara continua, o vara tare ca un festival de muzica la care ai participat odata si il porti in suflet sau la care vei participa. Sinziana Iacob si Ioana Grama, doua spirite libere si dintre cele mai feminine bloggerite, si-au marcat alegerile KVL by KENVELO de sezon printr-o sedinta foto la malul marii.

Colectia de costume de baie 2017 KVL by KENVELO exploreaza imprimeurile multiple: florale multicolore pentru cele cu suflet indie, steagul Americii si Marii Britanii pentru cele ce traiesc in ritmuri R&B sau british rock sau simple, un culori neon pentru cele ce prefera accentele electro.

Alege-ti preferatul in functie de culorile vacantei planuite si fa din aceasta vara una de neuitat!

A0009673

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.