#ReleaseYourRebel  este un moment de haos în mijlocul vieţii cotidiene. Iar când rebeliunea stă în AND-ul tau, acest lucru se simte la orice pas. Carmen Grebenisan, una dintre cele mai versatile şi pline de WOW prezente din online-ul românesc, şi-a lăsat amprenta #ReleaseYourRebel  asupra colecţiei Lee Cooper vara 2017!

Costume de baie în culorile Lee Cooper, detalii surprinzătoare la slipi sau sutiene, împletituri pe spate ale bretelelor pentru un plus de sex-appeal, rochii din denim sau din voal, toate îţi vor fi complice în această vară.

Piesele alese de Carmen Grebenisan, mixate în outfit-uri complete, fie că sunt rochii, t-shirts sau costume de baie din cea mai recentă colecţie Lee Cooper, au o puternică doza de atitudine. Imprimă şi tu atitudinea rebelă Lee Cooper! Vara asta, TRĂIEŞTE!

B0009283

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.