O garderobă nu poate fi completă fără o selecție de piese esențiale de calitate. Noua colecție H&M pentru femei îți aduce o selecție de haine basic, care te vor ajuta să îți creezi propriul stil vestimentar. Vino la H&M în magazin și vei descoperi cele mai trendy cămăși din denim, tricouri în dungi, jeanși și jachete în culori neutre. https://bit.ly/2eTwzRf

De asemenea, nu uita de promoții!  Acum te poți bucura de o selecție și mai mare de produse pentru femei, bărbați și copii la prețuri cu până la -50% mai mici!

Te așteptăm în magazin!

750x650

Winmarkt este parte a grupului imobiliar italian IGD

Un portofoliu imobiliar de aproape 2,2 miliarde de €, din care 1,8 € doar în Italia, astăzi IGD este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate din Italia, cu venituri generate în primul rând din închirierile comerciale.

Proprietarul

Începând cu anul 2008, IGD este prezent și în România, unde deține Winmarkt, o rețea extinsă de 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate în centrul istoric din 13 orașe. În 2016, au fost 75 de milioane de vizitatori în centrele italiene IGD și mai mult de 31 de milioane în România.