GDPR

Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti AICI

Brăila, 8 decembrie 2016

Winmarkt Brăila se alătură campaniei ShoeBox

 – Pune un zâmbet pe faţa unui copil de sărbători –

Winmarkt Brăila sprijină campania ShoeBox, cadoul din cutia de pantofi, şi devine partener de locaţie începând cu acest an, cu sprijinul fundaţiei Lumina. Oamenii sunt încurajaţi să doneze lucruri sau dulciuri copiilor din zone defavorizate, care să încapă într-o cutie de pantofi. Astfel, până pe 15 decembrie, oamenii pot aduce cutiile lor cu donaţii la punctul de colectare din centrul comercial Winmarkt Brăila de la etajul 2, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii.

shoeboxShoeBox este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, campania ShoeBox îşi propune să pună un zâmbet pe feţele zecilor de mii de copii sărmani din oraşele din care locuim.

Ne bucurăm că putem sprijini această iniţiativă lăudabilă – ShoeBox şi ne bazăm pe contribuţia comunităţii locale la ajutorarea familiilor din diferite zone defavorizate. Sunt sigur că oamenii vor răspunde pozitiv şi prin aceste gesturi mici putem clădi în timp lucruri mai mari.” declară Marian Huzum, directorul centrului comercial Winmarkt Brăila.

Mai multe detalii despre sugestii cadouri şi moduri de împachetare se pot găsi pe site-ul ShoeBox: www.shoebox.ro

Video-urile campaniei se pot urmari pe canalul de Youtube, mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=KwON1VfMHXY

https://www.youtube.com/watch?v=H4J7xI3a5q4

###

Despre Winmarkt

Achiziţionată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsă reţea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale şi o clădire de birouri, situate la kilometrul zero al fiecăruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistriţa, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda şi Vaslui.


www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it